Split klíma karbantartás, tisztítás (oldalfali):

 • 1 készülék esetén, nettó: 10.000,- Ft.
 • 2 – 4 készülék esetén, nettó: 9.500,- Ft.
 • 5 – 8 készülék esetén, nettó: 9.000,- Ft.

8 készülék felett kérje egyedi árajánlatunkat!

Irodaépületek, üzletek, ipari létesítmények, raktárak klímaberendezéseinek karbantartásával kapcsolatban, kérje egyedi árajánlatunkat!

Miért fontos a klímaberendezések rendszeres karbantartása?

Napjainkban, az otthonunkban, a munkahelyünkön és az autónkban is természetesnek vesszük, hogy klímatizált környezetben élünk. Kellemesebbé téve a közérzetünket, pihentetőbbé téve az alvást, ill., javítva a munkavégzés hatékonyságát.

Azonban a klíma beltéri egységében a meleg és a nedvesség kitűnő táptalajt biztosítanak a légúti megbetegedéseket okozó baktériumoknak.

Ez a zárt rendszer kedvez a baktériumok, vírusok és gombák elszaporodásának, a klíma által befújt levegővel, azt belélegezve megbetegedésekhez vezethet!

klima-szereles-pecs-klima-tisztitas-pecs tájékoztató klíma pécs     klima-szereles-pecs-klima-tisztitas-pecs tájékoztató klíma pécs   klima-szereles-pecs-klima-tisztitas-pecs tájékoztató

Nagyon veszélyes lehet!

A legionárius betegség (legionellosis), és a szisztémás gombafertőzés, melyek kórokozói a légkondicionáló rendszerében megtelepedve és a levegőbe jutva okozhatnak megbetegedést.

Szerencsés esetben csak annyit érezhetnek, hogy büdös, kellemetlen levegő van a klíma közelében.

Speciális klímafertőtlenítéssel ön nyugodtan, egészségesen, és tiszta levegőt lélegezve élvezheti a készüléke által nyújtott hűs komfortérzetet.

Az allergiások számára egy megfelelően karbantartott készülék a speciális szűrőknek köszönhetően megoldást is jelenthet, javítva a levegő tisztaságát és az életminőséget.

Klímakarbantartás

A rendszeresen és megfelelően karbantartott klímaberendezések kevesebb áramot fogyasztanak, valamint megnövelik a klímakészülékek élettartamát is.

Az elhanyagolt klímaberendezés beltéri egysége a lerakódott szennyeződésektől eldugul, ezáltal hűtőteljesítménye jelentősen lecsökken.

klíma pécs

FIGYELEM! Garanciális készülékeknél, amennyiben elmulasztja a gyártó által előírt karbantartások elvégzését, az a garancia elvesztését vonja maga után!

Split klíma karbantartása évente 1-2 alkalommal igénybevételtől függően Légkezelő, folyadékhűtő karbantartása évente 2-3 alkalommal.

Klímakarbantartás, tisztítás, szervizelés fázisai:
Klíma beltéri egység burkolatának eltávolítása, vegyszeres tisztítása.

 1. Klímaberendezés kondenzátorának, ill. elpárologtatójának vegyszeres tisztítása!
 2. Beltéri egység szűrőberendezésének elpárologtatójának tisztítása, fertőtlenítése!
 3. Kondenzvíz vezeték ellenőrzése, szükség szerinti tisztítása!
 4. Hűtőközeg szivárgás vizsgálata, amennyiben szükséges, utántöltése!
 5. Befújt hőmérséklet ellenőrzése
 6. Elektromos egységek átvizsgálása, csatlakozók után húzása!
 7. Ventilátor és kompresszor áramfelvételének ellenőrzése!
 8. Klímakészülék karbantartási jegyzőkönyv hitelesítése!