Helyszíni felmérés, tanácsadás, árajánlat

Helyszíni felmérés alkalmával segítséget kérhet a legmegfelelőbb készülék kiválasztásában és annak optimális elhelyezésével kapcsolatban. Tételes írásos árajánlatot készítünk önnek a kiválasztott klímáról és annak telepítési költségeiről.

Telepítés

Klímaberendezése élettartamának és gazdaságos üzemelésének egyik alapfeltétele a szakszerű üzembe helyezés. Magasan képzett szakembereink pontos precíz munkát adnak át önnek. A beszerelés során maximális gondossággal járunk el a lakása és berendezései védelmében valamint a tisztaság megőrzésében. Minden fúrást ipari porszívó használatával végzünk.

Cégünk kizárólag műszakilag és esztétikailag is megfelelő minőségi alapanyagokat használ!

Telepítés tartalmazza:

– A törvény által előírt telepítési tanúsítvány kiállítását és a Klímavédelmi Hatóságnál a tanúsítvány rögzítését,
– az ingyenes kiszállást, (Pécs területén)
– a készülék(ek) helyszínre való kiszállítását,
– az összes anyagköltséget 3 méteres csőszakaszig (vegytiszta klímatechnikai rézcsöveket, a szigetelést, a kábeleket, a cseppvízcsövet, az idomokat, a kábelcsatornát, a kültéri egység tartókonzolját, a rögzítés-technikai elemeket, a ragaszanyagokat, a villamos betáp kiépítését a legközelebbi csatlakozó pontig
– 1 db falátfúrást
– létráról 5 méter magasságig vagy panellakás esetén ablak alá, oldalfalra szerelt kültéri és beltéri egység elhelyezés
– és a munkadíjat.

Létrával nem megközelíthető telepítési helyszín esetén alpinista, illetve kosaras autó használata szükséges, mely nem része az alapszerelési díjnak!

A klímaberendezések a telepítés díját nem tartalmazzák!